ISO 19660:2018
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٨ فبراير ٢٠١٨
Cream — Determination of fat content — Acido-butyrometric method
ملفات الوثيقة ISO 19660:2018
الإنجليزية
14 صفحات
الإصدار الحالي
45.07 OMR
مجال الوثيقة ISO 19660:2018
ISO 196660 | IDF 237:2018 specifies an acidobutyrometric method for determining the fat content of cream. The reference method remains the gravimetric method (by ammoniacal ether extraction) described in ISO 2450 | IDF 16.
This method is applicable to cream having a fat content between 20 % and 50 % inclusive:
- intended for manufacturing butter;
- sweet, unmatured and non-inoculated;
- raw or having undergone a heat treatment;
- non-homogenized;
- with or without preservatives (2-bromo-2-nitropropane, 1,3 diol or bronopol).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
OS 1658:2025:2025
مواصفة قياسية عمانية
أكياس القمامة المستخدمة لمرة واحدة

ISO 7718-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Aircraft — Passenger doors interface requirements for connection of passenger boarding bridge or passenger transfer vehicle — Part 2: Upper deck doors

ISO/IEC/IEEE 32430:2025
مواصفة قياسية دولية
Software engineering — Software non-functional size measurement



ISO 10218-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 1: Industrial robots
